Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rontesa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masca protectie faciala de uz medical, clasa 1, IIR
1899 lei
Brand
RTS004
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masca protectie faciala de uz medical clasa I, tip IIR, BFE>98%

Aceste masti de protectie sunt produse de SC Rontesa Com SRL in cadrul sistemului de management 13485:2016 - Managementul Dispozitivelor Medicale.

Capacitatea de filtrare bacteriana a produselor RTS este certificata prin analize de laborator realizate la Centrul de Cercetare Stiintifica pentru Aparare CBRN si Ecologie din cadrul Ministerului Apararii Nationale si la laboratorul CENTEXBEL Belgia.

Acest tip de masca poate fi utilizat atat pentru protectia personalului medical, cat si pentru protectie individuala civila.

Denumire produs: - Masca medicala de unica folosinta

Descrierea produsului: - Masca medicala de unica folosinta - 3 straturi/3 pliuri cu elastic

Clasa de produs: - Dispozitiv medical (conform 93/42/EEC, CE Clasa 1), Tip IIR
Standard aplicabil: - SR EN 14683:2019 + AC:2019
Numar straturi: - 3
Numar pliuri: - 3
Utilizat pentru: - virusi, bacterii, microparticule fluide, polen, praf
Material: - polipropilena
Numar bucati/cutie: - 50 buc
Culoare: - Albastru

Instructiuni de utilizare: Inainte de utilizare, spalati-va pe maini cu apa calda si sapun sau folositi un dezinfectant de maini. Pentru o utilizare corecta aranjati masca pe fata pozitionand bretelele elastice astfel incat sa mentina masca ferm. Acoperiti bine nasul, gura si barbia. Modelati tivul cu insertie metalica astfel incat masca sa ia forma nasului si a fetei pentru a impiedica intrarea aerului nefiltrat prin spatiile libere. Utilizati masca o singura data si nu mai mult de 4 ore. Inlocuiti masca atunci cand devine umeda. Dupa utilizare puneti masca intr-o punga din plastic inchisa si aruncati numai in locuri special amenajate. Produs de unica folosinta. Acest produs nu este steril.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura